010 477 17 77
mail@abr-online.nl
Roel Pot

Roel Pot is te omschrijven als een combinatie van Paul de Leeuw en Henny Huisman. Een allemansvriend, maar wel met haar op zijn tanden. Jarenlang presenteerde Roel het programma “de straat “ bij TV Rijnmond. Het programma werd een groot succes, mede door de ontwapende interviews die Roel Pot daarin deed.

Naast Radio en TV Presentator heeft Roel Pot zich de afgelopen jaren veel bezig gehouden met improvisatietheater (Theatersport) en Theater op maat voor bedrijven en instellingen.

Roel Pot ook werd ook buiten Rotterdam een bekend gezicht door zijn rol van conducteur in de NS Commercial met Nick & Simon.

Cursus Rottûrdams

Cursus "Rottûrdams" door Echte Rotterdammert Roel

“Leer uw eigen accent af en leer praten als een echte Rotterdammert”

Altijd al eens willen praten als een echte ‘Rotterdammert’? Tijdens deze cursus neemt Roel u mee door de ‘wondere Rotterdamse taalwereld’. U zult uw eigen accent af leren en echt Rotterdams leren praten.

De Cursus Rotterdams is volgens Roel Pot: Eigenlijk ken het niet, effe snel Rotterdams leren spreken.

Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotterdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotterdam
Je zult versteld staan en de kreten Oh ja joh?!?, Pleurt op en Zooooooooo behoren snel tot je eigen vocabulaire.

Door middel van de spraak oefenen, zingen, meedoen en een rollespellen, leer je perfect je eigen accent af.