010 477 17 77
mail@abr-online.nl
De Flamingos

Een trio met muzikale veerkracht 

De Flamingos maken uw bedrijfsevenement, relatiedag, congres of bruiloft tot een spraakmakend en kleurrijk feest! De optredens worden met veel zorg voorbereid en, in overleg, aangepast aan de wensen van de opdrachtgever met als resultaat een solide uitvoering met een mix van muziek én cabaret! De Flamingos hebben tijdens vele honderden feestelijke gebeurtenissen jarenlang ervaring opgebouwd en voelen in ‘no time' hun publiek aan.

De Flamingos zonder stekkers en mobiel
De Flamingos spelen het liefst akoestisch zodat zij zich al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Zij beschikken over een uitgebreid internationaal repertoire, driestemmig vertolkt en professioneel muzikaal ondersteund. Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met de bekende smartlappen en meezingers, maar ook eigen liedteksten en muziek. De presentatie is humoristisch en stijlvol. De Flamingos Top 40 is op elk feest een hit, waarbij vaak uit volle borst wordt meegezongen. Voor elk wat wils: U vraagt, wij draaien!

Een speciaal lied over het thema van het congres? Over de nieuwe strategie van het bedrijf of de loopbaan van de jubilaris? Geen probleem: De Flamingos maken het op maat! In de maand december zijn de Flamingos ook te boeken met hun speciale kerstshow.

De cabaret dinershow
De speciale dinnershow van De Flamingos is een kant-en-klaar avondvullend programma. Wetenswaardigheden, bijzondere gebeurtenissen en anekdotes over het bedrijf of de opdrachtgever worden in het optreden verwerkt. Gedurende de avond treden zij diverse keren op tussen de gangen van het diner, waardoor een intieme en informele sfeer ontstaat en waarbij veel te lachten valt. Met hun succesvolle optredens Cabaretrestaurant Schelling hebben De Flamingos door de jaren heen een ruime ervaring opgedaan met het op maat snijden van hun programma. Vanaf september 2012 treden de Flamingos met hun dinershow een keer paar maand op in Hal 4.1. De dinershow van De Flamingos kan in vrijwel elke locatie in Nederland geboekt worden. Geluid en belichting worden meegeleverd.

CD De Flamingos hebben een tweetal CD's uitgebracht. "Leuk dat u er bent!" (2010) en de special kerst CD "Weg met de kerst".

Artiesten overzicht