010 477 17 77
mail@abr-online.nl
Hallo Hallo

Downloads

Het zijn donkere tijden..

De zeespiegel stijgt, normen en waarden dalen, de euro ook, de veestapel en de mensheid dreigen aan BSE en welvaart ten onder te gaan. Héél de wereld? Nee, niet héél de wereld.
Ergens in Nederland, in het plaatsje Rotterdam, in een smal straatje, in een klein huisje wonen drie vrolijke heren. Ze blijven - tegen de verdrukking in - hun fijne melodietjes en eigenzinnige teksten schrijven, en brengen deze ten gehore op feesten, recepties, festivals en evenementen.

Herman Douw, Adri Hilhorst en Willem Barten trakteren u op een belachelijk Nederlandstalig repertoire met hun banjo, contrabas en accordeon.
Versterkt of onversterkt, op, naast of onder het podium, van tafel naar tafel, maakt allemaal niet uit. Een tekst, speciaal gemaakt voor de gelegenheid? Geen probleem, die schrijven ze gewoon voor u! En als u bedenkt, dat de heren hun hele leven lang al gespeeld hebben in theatergroepen, popbands en geinige cabaretjes (Trio de Janeiro, Gruppo Sportivo, Max Tax), dan kunt u op uw vingers afkluiven dat het niet bij zingen alleen blijft.

Mocht u, ondanks dit relaas, toch nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met de heren. U belt, u zegt ‘Hallo', en omdat ze aan een half woord genoeg hebben gaat de rest vanzelf.

Artiesten overzicht