010 477 17 77
mail@abr-online.nl
Radio Nova

Downloads

Radio Nova 110.3 FM

RADIO OM NAAR TE KIJKEN

Radio Nova 110.3 FM is een verzonnen radiostation van de journalisten/verslaggevers Kees Hutjes en Cor de Braak. In het decor van een geïmproviseerde studio verzorgen zij een 'rechtstreekse' radio- uitzending tijdens uw evenement, personeelsdag, open huis, strategiesessie, enzovoort.

Bij Radio Nova 110.3 FM bepaalt ú de inhoud van de uitzending. Op basis van een briefing maken Kees en Cor een uitzending op maat waarin uw boodschappen worden verwerkt. Wilt u een belangrijke boodschap overbrengen? Radio Nova pepert hem erin! Streeft u naar kennisuitwisseling? Radio Nova brengt de interactie gegarandeerd op gang! U wilt in gesprek met beursbezoekers? Radio Nova legt de eerste contacten! Een cultuurverandering?
Met Radio Nova 110.3 FM maakt u de grote ommezwaai!
De boodschap en doelstelling van de opdrachtgever staat centraal in het programma van Radio Nova.

Enthousiasme, meepraten en discussiëren zijn dé elementen voor een succesvolle uitzending. Kees en Cor zorgen voor een actieve inzet van het publiek. Kees Hutjes warmt het publiek op, waarbij het publiek moet 'leren' applaudiseren.
Daarna lichten de bordjes 'On Air' op en knalt er - onder leiding van Cor de Braak - een enerverende radioshow door de ether.

Verantwoorde journalistiek met een knipoog!
Uw inhoud is ons programma!