010 477 17 77
mail@abr-online.nl
De Levende Jukebox

Helen en Yvonne van de Levende Jukebox zijn al jaren de topattractie van het reizende zomerfestival deParade. De twee dames staan garant voor een uniek muzikaal spektakel. In een onweerstaanbaar geestig en muzikaal programma verwennen Helen en Yvonne het publiek met hoogtepunten uit de rock & roll, pop, country en western, het levenslied en de opera.

Twee billboards bieden het publiek een overzicht met keuze uit meer dan 50 titels. Terwijl Helen op geheel eigen wijze de presentatie verzorgt, neemt Yvonne, na contante betaling van € 5 , de verzoekjes in ontvangst. Elk nummer wordt groots en meeslepend LIVE vertolkt. Ook in het buitenland is de Levende Jukebox een veel gevraagde act. Naast diverse Europese landen (Frankrijk, Duitsland, Engeland, Schotland en Spanje) gaven zij ook hun visitekaartje af in landen als Indonesië, Singapore, Oman en de Nederlandse Antillen.

In de zomer zijn de Helen en Yvonne te bewonderen tijdens diverse muziek en straatfestivals in Nederland en Belgie. Zij zijn een vaste terugkerende act tijdens het muziek theaterfestival De Parade. Eén keer per maand treden de dames op in de Roode Bioscoop te Amsterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Roode Bioscoop en bij het Uitburo Amsterdam. 


Volg Helen & Yvonne op Facebook
www.facebook.com/DeLevendeJukebox