010 477 17 77
mail@abr-online.nl
Crazy Acoustics

Crazy Acoustics is een muzikantenpool van 6 professionele muzikanten die hun sporen hebben verdiend bij tal van bekende bands zoals Anouk, The Nits, Van Velzen en The Dutch Eagels, etc. Zij spelen, in diverse samenstelling, de grote hits uit de Top 2000 op akoestisch instrumenten. Na jarenlang versterkt op grote podia te hebben gestaan herontdekten zij de akoestische muziek. Daarmee sluiten ze naadloos aan bij de trend om als muzikant weer ‘back to basic' te gaan! Door het succes van programma's als de '2metersessies' en de ruime aandacht voor akoestische muziek in "De Wereld Draait Door" is deze vorm van muziek maken weer helemaal terug!

Naast een uitgebreid singer/songwriter repertoire durven de muzikanten het gerust aan om met minimale middelen rock nummers uit te voeren van artiesten als U2, Rolling Stones, Michael Jackson en Nirvana. Ook het Nederlandstalige repertoire wordt door Crazy Acoustics zeker niet geschuwd. De bekende nummers van De Dijk, Herman van Veen, Jan Smit, Doe Maar en Blof staan allemaal op het repertoire!

Het is mogelijk om de duo bezetting, die bestaat uit gitaar/zang of contrabas/zang, uit te breiden met een extra gitarist en/of saxofonist.

Artiesten overzicht