010 477 17 77
mail@abr-online.nl
De Flamingos

Downloads

Films

Een trio met muzikale veerkracht 

De Flamingos maken uw bedrijfsevenement, relatiedag, congres of bruiloft tot een spraakmakend en kleurrijk feest! De optredens worden met veel zorg voorbereid en, in overleg, aangepast aan de wensen van de opdrachtgever met als resultaat een solide uitvoering met een mix van muziek én cabaret! De Flamingos hebben tijdens vele honderden feestelijke gebeurtenissen jarenlang ervaring opgebouwd en voelen in ‘no time' hun publiek aan.

De Flamingos zonder stekkers en mobiel
De Flamingos spelen het liefst akoestisch zodat zij zich al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Zij beschikken over een uitgebreid internationaal repertoire, driestemmig vertolkt en professioneel muzikaal ondersteund. Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met de bekende smartlappen en meezingers, maar ook eigen liedteksten en muziek. De presentatie is humoristisch en stijlvol. De Flamingos Top 40 is op elk feest een hit, waarbij vaak uit volle borst wordt meegezongen. Voor elk wat wils: U vraagt, wij draaien!

Een speciaal lied over het thema van het congres? Over de nieuwe strategie van het bedrijf of de loopbaan van de jubilaris? Geen probleem: De Flamingos maken het op maat!

Artiesten overzicht