010 477 17 77
mail@abr-online.nl
DJ Bootsy Paul

Downloads

Paul de Koning, alias DJ Bootsy Paul, is een echte Rotterdamse all-round DJ. Zo'n 15 jaar geleden is zijn kennis en liefde voor muziek volledig tot uiting gekomen tijdens ‘Disco op rollerskates'. Wat begon met de verkoop van platen en cd's in platenzaken in het centrum van Rotterdam, werd het invullen van de programmering en het draaien van de muziek tijdens de ‘Disco op rollerskates'. Daarna is het snel gegaan en geniet DJ Bootsy Paul geheel terecht veel waardering en regionale bekendheid!

DJ Boosty Paul draait op uiteenlopende evenementen! Op zowel de zakelijke - en particuliere markt, als op de openbare Rotterdamse publieksevenementenvoor! Ook voor de muzikale opluistering van met name bruiloftsfeesten is hij, door zijn opvallende verschijning en zijn voorliefde voor muziek, vormgevind en eyecatchers uit de jaren '60 tot en met '90 een veel gevraagde en vaak geziene DJ!

Zo breed als zijn doelgroep, zo breed is zijn repertoire. Als echte all-round DJ heeft hij niet enkele platen per muziekstijl, maar kan hij veel verder gaan in verschillende genres dan de gemiddelde DJ.

Met DJ Bootsy Paul boek je een DJ met karakter en uitstraling. Met verschillende gadgets, accessoires en kleding is DJ Bootsy Paul ook een prachtig visueel Discoplaatje!

Muziekstijlen en keuzes zijn afhankelijk van de doelgroep ter plaatse, maar worden in grote lijnen te voren afgestemd op de briefing van de opdrachtgever.

Repertoire: jaren '60, '70, '80, '90, muziek van nu, Funk, Soul, Poprock, Disco, House, Lounge, R&B, Hiphop, Jazz, Latin, Nederlandstalig. 

Artiesten overzicht