010 477 17 77
mail@abr-online.nl
Hans van de Kaap

Voor Hans van de Kaap is muziek een passie. Zelfs wanneer hij alleen achtergrondmuziek speelt, is dat altijd met een glimlach en straalt het plezier er van af! Hij begeleidt zichzelf op accordeon of gitaar en speelt veelal herkenbare liederen, zowel in het Nederlands en Engels als in het Frans. Er staan meer dan 300 nummers op zijn repertoire, waaronder de bekende levensliederen en meezingers, Ierse publiederen en Franse chansons.

Hoewel niet in Rotterdam geboren, heeft zanger/accordeonist Hans van de Kaap wel hart voor deze stad met zijn havens en ruige leven. De bekende Rotterdamse meezingers zoals ‘Langs de Maas' ‘Ketelbinkie' en ‘Dat kan alleen in Rotterdam' staan uiteraard op zijn repertoire.

Naast zijn passie voor de haven en de zee is Hans van de Kaap ook een francofiel met een Bourgondische levenshouding. Hij is groot fan van het Franse chanson en heeft daar in de loop der jaren een ruim repertoire in opgebouwd. Nummers van Bécaud, Piaf, Dassin, Brel of Ferrat worden met passie door hen vertolkt. Uiteraard past hij voor dergelijke gelegenheden zijn kleding aan! 

Artiesten overzicht